top of page
  • davinadekerpel

Welkom bij Mind Blush!

Hello beauty! Als je op zoek bent naar uitleg over welzijn en beauty, dan ben je hier aan het goed adres.


Ik ben al heel mijn leven gefascineerd door beauty en welzijn, maar hoorde zoveel verschillende meningen en trends dat ik zelf een beetje mijn weg kwijt was.


Wat is nu goed, wat is slecht. Waarom denken we dat iets goed is voor ons, omdat het bij iemand anders werkt, maar dan beseffen dat het niet werkt? Met deze blog, wens ik vooral mensen te helpen inzichten te hebben hoe ze zich goed in hun vel kunnen voelen. Zijnde recepten, sport, mindfulness sessies, skincare & make-up tips en nog veel andere onderwerpen die me zelf enorm boeien.


Een hoekje af..Ja dat heb ik al vaak van mijn vrienden gehoord en eigenlijk ben ik daar wel fier over. Een andere kijk op de wereld hebben, dat heeft ook wel eens zijn voordelen. Open staan voor anderen hun visie en dingen uittesten, that's me!


En zo ben ik dus een maand geleden begonnen met elke ochtend te starten met een ijsbad. Waarom?! Dat is de reactie van velen, of Ik zou het niet kunnen! (ja dat dacht ik ook eerst, want om eerlijk te zijn ben ik een echte koud kieken). En toch..nu kijk ik er echt elke dag naar uit.


Waarom is een Ijsbad dan zo goed? Is het dan niet gewoon weer een hipster trend? dat was wat ik me eerst heb afgevraagd. en na veel lees- en zoekwerk, heb ik zelf de sprong gewaagd. In mijn volgende post, leg ik je hier alles uit.


voordelen van een ijsbad
Elke dag een ijsbad, wat doet dat met je lichaam en geest?


Waar staat Mind Blush voor?


Mijn posts in deze Mind Blush blog zich zullen richten op boeiende onderwerpen die focussen op het bevorderen van welzijn en innerlijke schoonheid. Verwacht diepgaande besprekingen over mindfulness, bewuste eetgewoonten, een holistische benadering van huidverzorging, en nog veel meer. We duiken in de wereld van zelfliefde, stressvermindering, en het cultiveren van gezonde relaties. Elk artikel biedt praktische tips en inzichten om jouw welzijn te verbeteren. Kijk uit naar waardevolle inhoud die je inspireert op je eigen pad naar innerlijke groei. Blijf op de hoogte voor een reis vol zelfontdekking en positieve verandering!


Ik ben er alvast klaar voor! En jij?

Aarzel niet om comments te posten en vragen te stellen. Heb je interesse in een bepaalde topic, dan kijk ik er naar uit om deze met je te mogen ontdekken en onze wereld samen met een gezonde lichaam en geest te veroveren!

3 vues0 commentaire

Comentarios


bottom of page