top of page
Natuurlijke schoonheid

Connecteer met je lichaam
 

Voel je lekker in je vel

Treatments

Behandelingen

BEAUTY

Schoonheid begint met je mooi in je vel voelen. Ontdek de kunst van je natuurlijke schoonheid in beeld te zetten of het ontketenen van je glamour. Onze professionele make-up artist is hier om verbluffende looks te creëren die zijn afgestemd op jouw unieke stijl. We laten je stralen, zodat je klaar bent om elke gelegenheid met stijl aan te gaan.

SKINCARE

Een gezonde huid begint met aangepaste verzorging en behandelingen met de juiste producten voor jouw huid. Laten we beginnen bij de basis met een huidanalyse. Trakteer jezelf op een luxe huidverzorgingservaring die is afgestemd op uw unieke behoeften. Mindblush biedt een scala aan gezichtsbehandelingen die zijn ontworpen om uw huid te verjongen en haar natuurlijke uitstraling te herstellen. Verwen jezelf met onze op maat gemaakte oplossingen en begin aan een reis naar een gezondere, levendigere teint.

LICHAAM

Zeg vaarwel tegen hardnekkige gebieden en hallo tegen een nieuwe jij. Onze geavanceerde lichaamscontourbehandelingen combineren de kracht van radiofrequentie en lipocavitatie met de transformerende effecten van cupping-therapie. Ervaar een verkwikkende reis terwijl we u helpen een slankere, strakkere lichaamsbouw te bereiken en uw lichaam nieuw leven in te blazen.

MASSAGES

Ontspan, kom tot rust en laat je zorgen wegsmelten met onze hemelse massages. Onze bekwame massagetherapeut combineert therapeutische technieken en rustgevende aromatherapie om een zalige ervaring te creëren. Of je nu op zoek bent naar verlichting met een diepweefsel masssage of pure ontspanning, onze massages zullen je nieuwe energie geven om de wereld aan te gaan

DEFINITIEVE LASERONTHARING
Laser Hair Removal_edited.jpg

Ervaar het toppunt van comfort met onze Coolskin Ice Diode Laserontharing, een revolutionaire en 100% pijnloze behandeling. Onze geavanceerde technologie zorgt voor een rustgevende ervaring, waardoor u een zijdezachte huid krijgt. Zeg vaarwel tegen het ongemak van ongewenste haartjes en hallo tegen een nieuw tijdperk van ontharing.

MINDFULNESS

Binnenkort beschikbaar!

Omdat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Gezonde geest = gezond lichaam.

Uitstraling begint van binnenuit! Dus als je geïnteresseerd bent in de volledige transformationele reis, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en plaats je op de wachtlijst om op de hoogte te worden gehouden wanneer we lanceren!

Mijn filosofie

Davina_Profiel_MindBlush.jpg

Hallo, ik ben Davina!

 

Welkom bij Mind Blush! Hier geloven we in het omarmen van je innerlijke godin en stralen als je je goed voelt. Wij richten ons niet alleen op uiterlijke schoonheid, maar ook op innerlijke rust en balans.

 

Ons doel is om iedereen te inspireren en in staat te stellen hun unieke schoonheid te omarmen en van binnenuit uit te stralen. We streven ernaar de nieuwste schoonheidstrends te combineren met de tijdloze principes van mindfulness, ontspanning en zelfzorg. Dus of je nu op zoek bent naar tips en trucs om je uiterlijke gloed te versterken, of op zoek bent naar begeleiding over hoe je innerlijke schoonheid en balans kunt cultiveren, je bent hier aan het juiste adres.

 

Laten we samen aan deze reis van persoonlijke groei beginnen en je natuurlijke schoonheid ontketenen.

PHILOSOPHY
CONTACT

Neem contact op 

Pedestraat 70D, 1602 Vlezenbeek, België

info@mindblush.be

Tel: +32 (0)472.72.73.60

Alleen op afspraak van maandag tot en met zaterdag

Bedankt voor het indienen!

bottom of page